Activiteiten

Noordwelle is misschien niet erg groot, maar er worden wel veel activiteiten georganiseerd. Voor zowel oud als jong. Hieronder vind u een overzicht van de maandelijks terug kerende activiteiten en de seizoensactiviteiten, en de bijbehorende informatie.

De activiteiten worden altijd georganiseerd door vrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk wezen. Het is dan ook mogelijk dat, onverhoopt, een activiteit afgelast/uitgesteld word, omdat we even zonder vrijwilligers zitten. Graag hiervoor u begrip.

Voor de agenda:

  • Elke eerste dinsdag van de maand: koffie uurtje. van 10:00 tot 11:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis.
  • Elke eerste vrijdag van de maand: snackavond. van 17:00 tot 19:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis
  • Elke derde vrijdag van de maand: DDaames. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)
  • Elke laatste dinsdag van de maand: Tafelen in de Buurt. Locatie: Ons Dorpshuis.
  • Elke laatste vrijdag van de maand: Heeren. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)

 

 

Door het corona virus en de maatregelen eromheen, worden de bovenstaande activiteiten in aangepaste vorm gehouden. Zo worden de DDaames en de Heeren niet in de soos, maar in de kleine zaal van Ons Dorpshuis gehouden. Dit zodat er tussen de deelnemers 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Ook de Snackavond gaat gewoon door, het is zelfs sinds kort mogelijk om u bestelling door te appen, zodat het bakteam de drukte bij het afhalen kan verspreiden. 

Grote activiteiten worden binnenkort overgewogen of we deze wel of niet organiseren. Meer informatie volgt hierover binnenkort..