Activiteiten

Noordwelle is misschien niet erg groot, maar er worden wel veel activiteiten georganiseerd. Voor zowel oud als jong. Hieronder vind u een overzicht van de maandelijks terug kerende activiteiten en de seizoensactiviteiten, en de bijbehorende informatie.

De activiteiten worden altijd georganiseerd door vrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk wezen. Het is dan ook mogelijk dat, onverhoopt, een activiteit afgelast/uitgesteld word, omdat we even zonder vrijwilligers zitten. Graag hiervoor u begrip.

Voor de agenda:

  • Elke eerste dinsdag van de maand: koffie uurtje. van 10:00 tot 11:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis.
  • Elke eerste vrijdag van de maand: snackavond. van 17:00 tot 19:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis
  • Elke derde vrijdag van de maand: DDaames. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)
  • Elke laatste dinsdag van de maand: Tafelen in de Buurt. Locatie: Ons Dorpshuis. Voor meer informatie zie Tafelen in de Buurt hieronder.
  • Elke laatste vrijdag van de maand: Heeren. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)

 

 

 

26 april: Koningsnacht. Met van 19:00 uur tot 20:00 uur Kinderkoningsdisco (entree geheel gratis) vanaf 20:00 uur zal DJ Willem iedereen alvast opwarmen voor Koningsdag. Entree geheel gratis, voor de bitterballen word gezorgd. Locatie: Ons Dorpshuis. 

27 april: koningsdag Locatie: Ons Dorpshuis. Om 10:00 uur zal onder begeleiding van het volkslied de vlag naar de top worden gehesen. Daarna is er voor de aanwezigen koffie/ thee/ oranjebitter met een oranje gebakje. (gratis)

30 Mei: (Hemelvaart) dauwtrappen + ontbijt. (verdere info volgt)

15 t/m 23 juni: Kunstschouw.