Overnachten

Overnachten in Noordwelle.

Natuurlijk kunt u ook overnachten in Noordwelle.

Het dorp Noordwelle is de ideale plek voor mensen die dichtbij de drukte van Renesse of Burgh-Haamstede willen zitten, maar er niet middenin. In het dorp zelf, maar ook net daar buiten, kunt u terecht bij verschillende campings, pensions of groepsaccommodaties.

Zo vind u Pension Wielsteen, Dorpsring 23,  in het hart van het dorp, Met een paar huizen verder vind u Camping de Welle, aan de Zuidwelleweg 2.

Voor de mensen die liever de rust van de polder op willen zoeken, kunt u terecht bij camping Hof van Renesse, Lokkershofweg 4-6, (deze locatie beschikt tevens over een groepsaccommodatie), en recreatiebedrijf Boot, Lokkershofweg 7, waar u voor kamers, appartementen, luxe safaritenten, en een mini camping terecht kunt. Sinds januari 2019 is ook de B&B aan de Wellandweg 10 weer geopend. Deze kunt u terug vinden via Facebook.

 

Bij sommige campings, vakantieparken/huisjes of groepsaccommodaties is het adres Noordwelle, maar deze liggen soms dicht tegen Renesse of Ellemeet aan, en dus niet in het dorp Noordwelle zelf.

Hieronder vind u enkele links, naar de verschillende overnachtingsmogelijkheden die Noordwelle te bieden heeft.

wielsteen Pension Wielsteen       

 hofje B&B dDe Heerlijkheid van Noordwelle

boot Recreatiebedrijf Boot

 Mini Camping de Welle

 Camping Agri-Nova

Strandpark De Zeeuwse Kust

Mini camping De Hoge Blok

Hoeve Landzicht Noordwelle