Activiteiten

Noordwelle is misschien niet erg groot, maar er worden wel veel activiteiten georganiseerd. Voor zowel oud als jong. Hieronder vind u een overzicht van de maandelijks terug kerende activiteiten en de seizoensactiviteiten, en de bijbehorende informatie.

De activiteiten worden altijd georganiseerd door vrijwilligers. Zonder hen zou het niet mogelijk wezen. Het is dan ook mogelijk dat, onverhoopt, een activiteit afgelast/uitgesteld word, omdat we even zonder vrijwilligers zitten. Graag hiervoor u begrip.

Voor de agenda:

  • Elke eerste dinsdag van de maand: koffie uurtje. van 10:00 tot 11:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis.
  • Elke eerste vrijdag van de maand: snackavond. van 17:00 tot 19:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis
  • Elke derde vrijdag van de maand: DDaames. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)
  • Elke laatste dinsdag van de maand: Tafelen in de Buurt. Locatie: Ons Dorpshuis.
  • Elke laatste vrijdag van de maand: Heeren. 20:30 tot 0:00 uur. Locatie: Ons Dorpshuis(Soos)

 

 

Door het corona virus en de maatregelen eromheen, zijn wij genoodzaakt om de activiteiten tot 1 juni te cancelen. Hierdoor vervallen de algemene ledenvergadering van de Dorpsgemeenschap, het optreden van Popwave in de Corneliuskerk, de Paasbrunch, de koningsdagviering, en het dauwtrappen. Tevens zijn de maandelijkse activiteiten(DDames, Heeren, koffie uurtje) van Ons Dorpshuis ook tot nader bericht gecanceld. De frietavond is voor april in aangepaste versie toch doorgegaan, in de vorm van afhaal frietavond. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen.