Lidmaatschap Dorpsgemeenschap Noordwelle

Wat houd het lidmaatschap van de Dorpsgemeenschap Noordwelle in?

De vereniging zorgt voor het organiseren en coordineren van alle activiteiten van de Dorpsgemeenschap. Denk hierbij aan de Sinterklaas intocht, mosselavond, dorpsbbq, paasbrunch, kinderspeeluitjes.  Voor de meeste activiteiten geldt dat de leden een lager bedrag betalen dan niet leden. 1x in de 3 jaar word er speciaal voor de leden een dorpsuitje georganiseerd naar een stad, of attractie, waarvoor de leden maar een klein bedrag hoeven te betalen. In 2016 hebben we Brugge bezocht en in 2019 was dit Den Bosch. 

Voor Nieuwe inwoners/ leden is het kalenderjaar dat zij lid zijn geworden, gratis. Nieuwe leden ontvangen als cadeautje het boek over Noordwelle dat in 2008 is verschenen. 

In september of oktober vinden de leden van de vereniging Dorpsgemeenschap Noordwelle de nota voor het betalen van de jaarlijkse contributie in hun brievenbus. Voor een klein bedrag kunt u al lid worden van de Dorpsgemeenschap. Dit gaat per adres, niet per persoon. Een 1 persoons huishouden betaald een contributie van €10,- per jaar, 2 of meer persoons huishouden betaald €15,- per jaar.

Mocht u denken lid te zijn, maar geen nota ontvangen, wilt u dit dan melden aan Trudy Groenleer (t.kouwen@planet.nl).

Bent u nog geen lid, en wilt u dit wel worden, kunt u een emailtje sturen naar Marlies Deurloo (pijkeren@zeelandnet.nl ). Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, dan kunt u dit ook via Marlies Deurloo doorgeven. 

High Tea met Bingo 2016