Dorpshuis

DSC_5788  dorpshuis Grote zaal soos  Soos
  speeltuin 

Welkom bij Dorpshuis Noordwelle

Het dorpshuis werkt geheel met vrijwilligers. Vrijwel alle activiteiten zijn sociaal/cultureel en betreffen dikwijls het eigen dorp of directe omgeving.

Natuurlijk kunt u ook voor een feestje “Ons dorpshuis” reserveren. Het dorpshuis heeft een bar in de kleine zaal en aangrenzend een kleine keuken. De catering verzorgen wij niet zelf. Maar een kleine versnapering zoals bittergarnituur, kaas, worst, zoutjes, zelfs een soepje of een eenvoudig broodje behoort tot de mogelijkheden.

De grote zaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Deze ruimte beschikt over een toneel, een beamer en geluidsinstallatie. De zaal wordt meestal gebruikt voor feestavonden, bijeenkomsten, toneel, vergaderingen en condoleances. 

Verder is er nog een soos ruimte met een aparte ingang. Hier is een 2e bar aanwezig, de ruimte is heel geschikt voor kleine familie of vereniging/club bijeenkomsten tot ongeveer 25 personen. Ook deze beschikt over een geluidsinstallatie, tv en kleine keuken.

Het dorpshuis is sinds 2016 geheel gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen. Na de renovatie is het dorpshuis overgedragen van de stichting Dorpshuizen, naar het dorp zelf. Het dorpshuis is dus in eigen beheer van Noordwelle, en word gerund door vrijwilligers. 

Het gebouw heeft 4 parkeerplaatsen waarvan 1 voor invalide. Op de hoek van de Smidsweg en het Hoefijzer zijn nog meer parkeerplaatsen.

Naast Ons Dorpshuis is sinds 2017 een prachtig dorpsparkje gerealiseerd, met enkele speelvoorzieningen voor de kinderen.

Ook het terras van Ons Dorpshuis is op de schop geweest, en is vergroot en opnieuw betegeld. Met goed weer kan er gebruik gemaakt worden van het terras met bijbehorend meubilair.

 
Dorpshuis
Smidsweg 9 a, 4326 AE, Noordwelle
Contactpersoon dorpshuis:    Frans van Bloois 
Telefoon nummer Dorpshuis :    0111-461629
Mail:    dorpshuisnoordwelle@hotmail.com