2017

2017

De kerstversiering is weer opgeruimd, de nieuwjaarswensen zijn overgebracht. Tijd om te kijken wat 2017 allemaal gaat brengen. Natuurlijk hebben we weer genoeg activiteiten die ook in 2017 plaats gaan vinden. Zoals elke eerste vrijdag de snackavond, de derde vrijdag de DDames, en de laatste vrijdag van de maand de Heeren. Zaterdag 25 februari zal de jaarlijkse Strao. De Strao commissie is elke week druk in overleg over het wel en wee van dit prachtige paarden evenement. Wij verwachten dan ook spoedig nieuws over o.a. de inschrijving. 

Ook dit jaar zullen er weer activiteiten die in 2016 succesvol waren, gehouden worden. Zo staat op de planning om met Pasen weer een Paasbrunch te houden, met Hemelsvaart het Dauwtrappen, en ook hopen we weer een mosselavond en stamppotavond te kunnen houden. Dit is natuurlijk wel onder voorbehoud. Heeft u een leuk idee voor een activiteit? We staan hier natuurlijk zeker voor open, en horen graag wat inwoners willen.

De Dorpsraad van Noordwelle heeft laten weten, dat zij nog steeds op zoek zijn naar nieuwe raadsleden. Kost het veel tijd? Absoluut niet, zij vergaderen zo`n 5 a 6 keer per jaar. Deze vergaderingen vinden over het algemeen s`avonds plaats en duren 2 a 3 uurtjes. Heeft u interesse? U kunt dan contact opnemen met voorzitter Ed Heye (famheye@zeelandnet.nl) Ook voor informatie over de dorpsraad kunt u bij hem terecht.

Wij wensen iedereen, namens de dorpsraad/dorpsgemeenschap Noordwelle een voorspoedig, gezond en gelukkig 2017 toe.