Uitnodiging Cultuurvisie

Uitnodiging Cultuurvisie

De gemeente werkt aan een Cultuurvisie. Graag willen wij u daarom uitnodigen voor een bijeenkomst over kunst en cultuur op Schouwen-Duiveland.

Cultuur is belangrijk voor onze identiteit en het leven op ons eiland. Het is belangrijk voor creatieve ontwikkeling en draagt bij aan recreatie en toerisme en een inspirerende leefomgeving voor onze inwoners. We vinden het daarom belangrijk om van u, inwoners, culturele organisaties en bedrijven te horen wat er nodig is om kunst en cultuur te stimuleren en welke kunst en cultuur belangrijk is voor Schouwen-Duiveland.

Wij nodigen u uit om mee te praten over wat u belangrijk vindt en wat er volgens u nog mist in uw omgeving. Dat kan! In februari staan nog drie Cultuurvisieavonden gepland:
 

  • 5 februari 2024:      Burgh-Haamstede, locatie: Kerkje van Burgh, Burghse Ring 33, Burgh Haamstede
  • 6 februari 2024:      Zonnemaire, locatie: Dorpshuis, I.M. van de Bijlstraat 10, Zonnemaire
  • 19 februari 2024:    Zierikzee, locatie: Raadszaal Gemeentehuis Zierikzee, Laan van Sint Hilaire 2, Zierikzee

Wij hopen dat u komt meepraten op één van deze avonden. Wilt u aan ons doorgeven op welke datum u wilt deelnemen? Dat kan via de mail: rosa.vrijhof@bmc.nl onder vermelding van uw naam, (evt.) organisatie en de datum waarop u wilt deelnemen. Er geldt een maximum van 2 personen per organisatie.

Tot ziens!