Kinder speeluitje Noordwelle.

Kinder speeluitje Noordwelle.

Nog iets meer dan anderhalve maand en de zomervakantie staat al weer voor de deur. Dit jaar willen we met de (klein)kinderen (1 t/m 12 jaar) van Noordwelle daarom iets leuks gaan doen. En wel spelen bij Sportcentrum Westerschouwen, bij `t Kraayenest. Op zaterdag 16 juli kunnen de kinderen daar gezellig een middagje gaan rennen en springen op de daar aanwezige diverse springkussens.

Van 11 uur zijn de kinderen daar welkom, waar ze zich tot 16 uur kunnen vermaken. Voor de kinderen van 1 t/m 5 jaar is er ook nog de Kraayenhut, een nieuwe indoorspeeltuin voor de allerkleinsten. De kosten voor dit uitje zijn €5 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen toegang tot de kinderkermis, friet met een kroket of frikandel, een ijsje en natuurlijk drinken. Het is de bedoeling dat er zelf voor vervoer gezorgd word, of dat dit onderling geregeld word, en dat er wel toezicht blijft van (groot)ouders/verzorgers.

Graag opgeven voor vrijdag 8 juli. Dit kan door middel van het invulstrookje op de huis aan huis poster, ingevuld bij Vera Pals (Dorpsring 19) in de bus te doen, of per email/ telefoon (veertjeboot@hotmail.com / 0615399849).   

Geef je snel op, we hopen op veel kinderen, zodat het een gezellige dag word.