We mogen weer aan de slag

We mogen weer aan de slag

Nu de dagelijkse dingen weer stukje bij beetje terug naar het nieuwe normaal gaan, gaan ook de maandelijkse activiteiten op Noordwelle weer rustig aan opgestart worden. Zo was er al tijdens de “intelligente lockdown” de mogelijkheid om de eerste vrijdag van de maand een frietje met snack te bestellen in Ons Dorpshuis. Deze kon zelfs nog thuis bezorgd worden ook. Sinds deze maand zijn er ook weer een maandelijks koffie uurtje, de DDaames en Heeren kunnen weer samen komen, dit wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Helaas niet in de soos, zoals voorheen. Maar in de kleine zaal van Ons Dorpshuis. 

Ook het Tafelen in de Buurt is weer mogelijk in Ons Dorpshuis. De maaltijd werd de afgelopen maanden door de vrijwilligers bij de vaste klanten thuis bezorgd, zodat zij toch konden genieten van de culinaire hoogstandjes van de Tafelen in de Buurt chefs. 

Hoe de andere evenementen die we in de zomer gepland hadden, zoals oa. de dorpsbarbecue eruit gaan zien en of deze door kunnen gaan, word nog over besloten. Mocht de dorpsbarbecue doorgaan, dan zal dit of op 18 juli of bij slecht weer een weekje later 25 juli georganiseerd worden.

Voor de (klein)kinderen van Noordwelle staat nog een tentenkamp op de planning. Wanneer deze gehouden word, zal ook spoedig bekend gemaakt worden. Dit tentenkamp beviel de deelnemers vorig jaar zeer goed, dat er dit jaar zeker weer een vervolg op komt. Dit keer op een zaterdag avond. 

Verder kunt u via de Noordernieuwswelle pagina op deze website, het rode boekje (de Noordernieuwswelle) van Noordwelle wat de dorpsbewoners 1x per 2 maanden in de bus krijgen. Met leuke wist u datjes, de agenda, het voorstellen van nieuwe dorpsbewoners, en stukjes van inwoners van het dorp zelf.

Foto bij dit bericht is een foto uit het archief van Tafelen in de Buurt 2017