Koningsnacht en Koningsdag 2018

Koningsnacht en Koningsdag 2018

Dit jaar gaan we ook proberen een Koningsnacht te organiseren. Op donderdag 26 april zal dit gehouden worden. Hierbij moet men denken aan een gezellige avond met muziek voor jong en oud. We beginnen de avond voor de kinderen van Noordwelle. Vanaf 19:15 uur mogen zij lekker komen dansen en springen tijdens de eerste kids disco. Rond 20:30 uur nemen de ouderen het stokje over, met gezellige aangepaste muziek (denk aan Nederlandstalige muziek, en eventueel muziek uit vroegere tijden) Vanaf 22 uur zal een DJ de avond compleet maken. De avond is geheel gratis, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.

Vrijdag 27 april is er vanaf 10 uur weer het traditionele vlag hijsen begeleid door het volkslied, bij Ons Dorpshuis. Daarna zal er een oranje gebakje, Oranje bittertje en kopje koffie klaar staan voor de aanwezigen.

Voor het vlag hijsen zal er nog een lawaai optocht door het dorp gehouden worden, waar alle kinderen van Noordwelle aan mee mogen doen. Dus ga alvast opzoek naar oude verfblikken, pannen, deksels en al het andere wat achter de fiets of skelter gebonden kan worden, wat lekker veel lawaai maakt.