Najaarsprogramma 2018

Najaarsprogramma 2018

De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar toch blikken we alvast naar het najaar. 

De Pasar Malam is tot nader orde nog even uitgesteld i.v.m. de vrijwilligers. 

Wel hebben we al weer wat leuke, lekkere en vooral gezellige activiteiten voor u in petto. Zo kunt u 19 september deelnemen aan de maaltijd aangeboden door Kloosterwelle. Wat is er te doen? Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom
bij het meditatieve zingen o.l.v. zangpedagoog Liesbeth Franken. Een aantal dorpsgenoten heeft hier al positieve ervaring mee. Om
18.00 uur begint de vesper. ( graag in stilte in de banken plaats nemen vanaf 17.45 uur). Vanaf 18.30 uur staat een lekkere maaltijd
klaar.
Zie je het zingen of de vesper niet zitten? Dan ben je ook welkom alleen voor de maaltijd en of het miniconcert.
Opgave graag uiterlijk de zondagavond 16 september via
info@kloosterwelle.nl

Dan zitten we al weer in oktober en kan er vrijdag 19 oktober deelgenomen worden aan de Pubquiz met tapas. Dit word gehouden in de soos van Ons Dorpshuis, u bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. Rond 20.00 uur zal de quiz beginnen.

Op 24 oktober houd de Dorpsgemeenschap de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering. Dit begint om 20.00 uur, in Ons Dorpshuis.

In November begint het al weer flink wat kouder te worden, en is het tijd voor stamppot. Op 17 november word er in Ons Dorpshuis weer eens een stamppotavond georganiseerd. De verdere details zullen eind oktober bekend gemaakt worden.

En dan is het al weer december. Ook dit jaar hebben we van onze spaanse kindervriend vernomen dat hij Noordwelle een bezoekje komt brengen. (klein) kinderen van Noordwelle kunnen tot vrijdag 23 november opgegeven worden (graag met verlanglijst en informatie over de kinderen voor het grote boek) dit i.v.m. de persoonlijke cadeautjes die de hulp piet in moet kopen. Dinsdag 27 november mogen de kinderen hun schoentje in de Soos van Ons Dorphuis komen zetten.

Op  zaterdag 1 december zijn alle kinderen (groot en klein) welkom in Ons dorpshuis. 

Verder hopen we dat de Heeren dit jaar nog een keer richting het Duitse Prum afreizen om een mooie kerstboom voor Noordwelle te halen, maar dit kan nog niet met zekerheid gezegd worden.